Ruimere Albert Heijn in Kopermolen

Op dinsdag 23 mei zal de Albert Heijn-winkel in de Kopermolen na een flinke renovatie weer open gaan. De afgelopen twee weken is er keihard gewerkt wat resulteerde in een ruimere winkel met een gezellige kinderhoek en een fantastische groente-afdeling. De winkel is ruimer omdat men er een deel van het magazijn aan heeft toegevoegd en het totale oppervlak opnieuw heeft ingericht. Bovendien zijn de winkelpaden breder gemaakt en is het assortiment uitgebreid. Supermarktmanager Marco Sluis: “Vanaf dinsdag 23 mei om 10.00 uur zijn we weer open. En, ik weet zeker dat de klanten onder de indruk zullen zijn van onze verbouwde winkel,” zo voorspelt hij.

Op woensdagmiddag 24 mei deelt de winkel poffertjes uit en op vrijdag 26 mei is er een grote kookdemonstratie. Ook de weken erna blijft het feest. Zo komt er een ballonnenwedstrijd en bezoekt Hamster Happie, de levensgrote mascotte van Albert Heijn, de supermarkt. Met deze populaire hamster mogen kinderen op de foto. Die afdruk is gratis en ligt twee dagen later klaar in de winkel. Meer informatie over de festiviteiten is in de winkel verkrijgbaar.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×