18-jarige Leidenaar mishandeld

Afgelopen nacht is een 18-jarige Leidenaar bij een café aan de Nieuwe Rijn afgetuigd door een groep personen. Volgens de man werd hij door de groep uitgelachen toen hem de toegang tot het café werd geweigerd. Toen hierop een woordenwisseling ontstond kwam er een man naar buiten om de discussie daar verder te voeren. Even later volgde de hele groep die het slachtoffer begon te slaan en te schoppen. Ook toen hij bewusteloos op de grond lag ging de groep daar gewoon mee door.

De daders zijn hierna weggelopen in de richting van de Hoogstraat. De mishandelde man werd overgebracht naar het LUMC. De politie stelt een onderzoek in.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×