Burgemeester Juigalpa bezoekt Leiden

Burgemeester Rito Siles Blanco van Leiden’s zusterstad Juigalpa zal op 31 mei voor de tweede keer een bezoek aan onze stad brengen. Hij is in Nederland op uitnodiging van het Landelijk Beraad Stedenbanden Nederland-Nicaragua en zal vergezeld worden door het hoofd strategische planning van de gemeente Juigalpa. Tezamen met vertegenwoordigers van andere Nicaraguaanse steden volgen zij een programma over de verbetering van besluitvormingsprocessen binnen de gemeente.

Onderdeel van dit programma vormt een bezoek aan de Nederlandse zustersteden. Voor Juigalpa is dit naast Leiden ook Den Haag. In Leiden staat onder andere een bezoek aan ‘Nieuw Leyden’, een kennismaking met burgemeester Lenferink en stedenbandenwethouder Van As en een bezoek aan het ROC op het programma. Het ROC steunt al vanaf 1998 het beroepsonderwijs in Juigalpa dat van groot belang is voor de sociaal-economische ontwikkeling in het arme Nicaragua.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×