Talent gezocht voor Leids Festival van het Nederlandse Lied!

Stichting Muziekfestivals Leiden organiseert op 24 juni het Leids Festival van het Nederlandse Lied. Al 8 jaar is Leiden het mekka van het Levenslied. Vorig jaar werd werd het festival voor het eerst in de buitenlucht gehouden. Stichting Muziekfestivals Leiden zet de succesformule ook dit jaar door met een kleine aanpassing van de naam en programmering. Dit buitenfestival gaat namelijk het Leids Festival van het Nederlandse Lied heten en richt zich op de vertolkers van de Nederlandstalige klassieke smartlap. De organisatie is echter nog op zoek naar artiesten die mee willen doen aan het festival.

Tijdens de voorronde gaan de artiesten per boot door de Leidse grachten en zullen zij hun muzikale talent over het water laten schallen. Op een aantal plekken in de stad zal een deskundige jury beoordelen wie door mag naar de finale. De uiteindelijke finale start om 16:30 uur op de Beestenmarkt. Kijk voor meer informatie op www.muziekfestivalsleiden.nl .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×