Foto: Helgo Tuinhof de Moed

'Rembrandt' opent Schadenet Leiden

Woensdag 24 mei opende ‘Rembrandt’ het vernieuwde en uitgebreide bedrijfspand van Schadenet Leiden aan de Hallenweg 6. Het bedrijf vierde tevens haar 25-jarig bestaan. De viering stond in het teken van ‘Rembrandt 400’. Naast de officiële opening door de Rembrandt ‘look-alike’ was het vernieuwde en uitgebreide bedrijfspand van Schadenet Leiden geheel in Rembrandt sfeer, er hingen diverse kunstwerken aan de muren van Kunst & Co uit Leiden. Eigenaar Henk van Spijker ging tijdens de openingsspeech in op de gelijkenissen, “Zowel voor Schadenet Leiden als voor de kunstwerken van Rembrandt gelden als uitgangspunten kleur, kunst en handwerk”.

Tijdens de opening werd ook geld ingezameld voor het Jwala Home project in Zuid-India, een opvanghuis voor verstandelijk gehandicapte meisjes. Schadenet Leiden kan zich in het nieuwe pand goed profileren als een modern schadeherstelbedrijf met een compleet dienstenpakket. De werkplaats is gemoderniseerd en het bedrijf heeft een nieuwe receptie en kantoor- en vergaderruimte gekregen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×