Enjoy TV definitief van de kabel

De commerciele regionale zender Enjoy TV keert definitief niet terug op het kabelnet in de Leidse regio en de Bollenstreek. De zender is door Casema enkele weken geleden ‘op zwart’ gezet toen bleek dat de omroep geen nieuwe programma’s meer uitzond en uitsluitend een oude uitzending liet rouleren. Begin mei werd bekend dat in ieder geval het productiebedrijf achter Enjoy TV failliet is. Enjoy TV zelf ontkende en weet de oude uitzendingen aan technische problemen in verband met een verhuizing. Voor de Programmaraad Rijnland Bollenstreek is Enjoy TV echter geen serieuze programma-aanbieder meer.

Een verzoek van Enjoy TV om de problemen in een gesprek toe te lichten is door de programmaraad dan ook terzijde geschoven. Komend najaar beslist de programmaraad welke zender de vrijgekomen plaats kan opvullen. Enjoy TV heeft slechts enkele maanden in deze regio uitgezonden. De zender kwam destijds in plaats van France2.

Geen categorie enjoytv


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×