Mierenesthofje, Leiden; foto: Fas Keuzenkamp.

'Parels op het Dak' tijdens Dag van de Architectuur

Het RAP Architectuurcentrum organiseert op zaterdag 24 juni de Dag van de Architectuur. Thema dit jaar is ‘Parels op het Dak’. In en rond het RAP vinden deze dag allerlei activiteiten plaats, van rondwandelingen en Parelbezoek tot Kinderworkshops. Het RAP heeft de afgelopen twee jaar door heel Nederland onderzoek gedaan naar mooie dakopbouwen, de z.g.n. ‘Parels op het Dak’. Uit dit onderzoek is gebleken dat gemeentes verschillen als het gaat om het beleid ten aanzien van bouwen op het dak. De ene gemeente biedt de mogelijkheid om te experimenteren met toevoegingen die uitdagend en modern zijn, waar een andere gemeente het daklandschap op slot zet.

De Dag van de Architectuur start ’s morgens om 11.00 uur, is gratis toegankelijk en duurt tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.rapsite.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×