Bejaarde vrouw beroofd d.m.v. babbeltruc

Een 90-jarige vrouw uit de Hof van Roomburgh is vrijdagmiddag in haar eigen woning beroofd. Een vrouw wist zich bij haar binnen te praten door te zeggen dat ze aan het collecteren was voor een kinderboerderij. Ze vroeg de bejaarde vrouw om een glas water en of deze geld kon wisselen. Op het moment dat de 90-jarige naar de keuken ging om het lege glas terug te brengen pakte de ‘collectant’ een tas en liep het huis uit. De bejaarde mist haar 65+ pas, een portemonnee en andere pasjes.

Een buurtonderzoek heeft tot op dit moment nog niets opgeleverd, de politie is op zoek naar de vrouw die tussen de 35 en 40 jaar oud is.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×