Benefietmanifestatie op Stadhuisplein

De gemeente Leiden en de Stichting Stedenband Leiden-Buffalocity organiseren i.s.m. het King Williams Town Child & Youth Care een project met een unieke combinatie van ontwikkelingswerk en vakantie voor Leidse jongeren. Zestien enthousiaste en handige jongeren gaan, onder begeleiding van het ROC en medewerkers van de gemeente, als Leidse ambassadeurs in augustus twee weken naar Buffalo City en steken daar de handen uit de mouwen om een Kindertehuis voor Aids-wezen op te knappen. Daar is veel geld voor nodig. Op zaterdag 1 juli wordt er om die reden op het Stadhuisplein een benefietmanifestatie ten bate van Kindertehuis gehouden.

Diverse groepen en artiesten, o.a. uit Leiden, laten zich op die dag van hun beste kant zien met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de restauratie van het weeshuis. Er zijn optredens van Bar & Boos, Trio Al Ruku en de deelnemers aan de Leidse werkbrigade stellen zich voor. Ook zijn er infostands met informatie over het project, de presentatie is in handen van Koos Gijsman.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×