Midzomernacht in de Leidse Hortus

Morgenavond viert de Hortus het begin van de zomer, ongeacht of Nederland wint of verliest van Argentinië. Om kennis te maken met de bijzondere schemersfeer die ’s avonds in de Hortus hangt, worden er vanaf 20.00 uur avondwandelingen gehouden. In een afwisselend programma vinden er daarna allerlei optredens en grotere en kleinere evenementen plaats. Leidse Viswijven zingen naast de wijnen uit de Alpen, al dansend dwarrelt een 17e eeuws Barok gekleed damesensemble door de tuin en onder het bladerdak van eeuwenoude bomen kan men luisteren naar kamerkoor ‘Het Zingend Hart’.

Kaarten (12,50 pp inclusief consumptie-bonnen) zijn verkrijgbaar bij de entree van de Hortus.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×