Laptops blijken zeer gewild

Afgelopen nacht hebben twee jongens geprobeerd een laptop te stelen uit een woning aan de Catharinastraat. De bewoonster die lag te slapen werd wakker van glasgerinkel en een harde knal. Toen zij uit het raam keek, zag ze twee jongens op een scooter wegrijden. De heren hadden geprobeerd een raam in te gooien om zo de laptop die op tafel stond mee te nemen.

Bewoners van een woning aan de Stadhouderslaan hadden meer pech, daar werd een raam ingegooid en werd een laptop die zichtbaar op tafel stond meegenomen. Een buurtbewoner die een harde klap hoorde, keek naar buiten en zag twee jongens op een scooter wegrijden. De politie is een onderzoek gestart, mogelijk hebben beide gevallen iets met elkaar te maken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×