Man bedreigt buurjongen met bijl

De politie heeft vanmorgen een 42-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij een 16-jarige jongen had bedreigd met een bijl. De jongen was zijn boot aan het schuren toen de ruzie ontstond. De man zou vanuit zijn woning dingen naar de jongen hebben gegooid omdat deze een beledigend gebaar naar hem zou hebben gemaakt. Toen de politie arriveerde vertelden omstanders dat er een man met een bijl rondliep die de jongen zou hebben bedreigd en bovendien diens boot met de bijl had bewerkt. Agenten wisten de man te overmeesteren en mee te nemen naar het bureau.

Daar verklaarde hij al langer last te hebben van de buurjongen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×