Diefstal uit woning Morssingel

Twee Amsterdammers van 17 en 19 jaar en een 18-jarige Leidse zijn gisteravond op het station aangehouden nadat zij eerder op de avond een huis aan de Morssingel waren binnengeslopen en daar een gouden ketting en een rugzak hadden ontvreemd. De bewoners zagen bij thuiskomst een groepje voor hun appartementencomplex staan. Eenmaal in hun woning werden er een paar ramen opengezet. In een onbewaakt ogenblik zagen een aantal personen van het groepje kans om de woning binnen te sluipen. Toen de bewonders de diefstal ontdekten ging één van hen naar de groep opzoek. Evenlater zag de vrouw het groepje lopen op het Stationsplein en seinde een conducteur in, deze belde de politie. Op een perron werd het groepje aangehouden. Twee mobiele telefoons en een mapje met pasjes werden op diverse plaatsen in het stationsgebouw gevonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×