Inloopochtend voor vrouwen met borstkanker

Maandag 17 juli organiseert de regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland in het Diaconessenhuis een inloopochtend voor vrouwen met borstkanker of die dit hebben gehad. De bedoeling is dat er onderling ervaringen worden uitgewisseld. Ook worden er praktische informatie en tips gegeven over b.v.  protheses, aangepaste bh’s en badpakken. De inloopochtend start om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur.

Het Diaconessenhuis is gevestigd aan de Houtlaan 55 in Leiden. Iedereen is welkom dus niet alleen patiënten uit het ziekenhuis, de toegang is gratis. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marijke Coulier, telefoon: 071-5172495.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×