Inloopochtend voor vrouwen met borstkanker

Maandag 17 juli organiseert de regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland in het Diaconessenhuis een inloopochtend voor vrouwen met borstkanker of die dit hebben gehad. De bedoeling is dat er onderling ervaringen worden uitgewisseld. Ook worden er praktische informatie en tips gegeven over b.v.  protheses, aangepaste bh’s en badpakken. De inloopochtend start om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur.

Het Diaconessenhuis is gevestigd aan de Houtlaan 55 in Leiden. Iedereen is welkom dus niet alleen patiënten uit het ziekenhuis, de toegang is gratis. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marijke Coulier, telefoon: 071-5172495.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×