Meer aanhoudingen na zware mishandeling agent

De politie heeft gisterochtend naar aanleiding van de zware mishandeling van een agent, nog twee Leidse mannen van 19 en 20 jaar en een 17-jarige Leidse vrouw aangehouden die bij de mishandeling betrokken waren. De agent liep afgelopen zaterdagnacht zware verwondingen op toen hij na het aanhouden van een bromfietser in een groep uitgaansjongeren terecht kwam. De agent werd over zijn hele lichaam getrapt en geschopt, ook in zijn gezicht.

De agent liep buiten blauwe plekken ook een gebroken jukbeen op. Al eerder werden de 17-jarige bromfietser en zijn bijrijder aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×