Nationaal MS Fonds zoekt collectanten

Het Nationaal MS Fonds zoekt vrijwilligers die in november willen collecteren. De organisatie zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met deze aandoening te verbeteren. Het Nationaal MS Fonds verstrekt voorlichting, organiseert activiteiten, begeleidt mensen met MS en hun partners, verricht epidemiologisch onderzoek en streeft ernaar om meer bekendheid over de ziektebeelden te verstrekken.

De opbrengst van deze collecte is hard nodig, want 1 op de 1.000 mensen lijdt aan Multiple Sclerose (MS). Daarom is de steun van vrijwilligers die willen helpen collecteren heel hard nodig. Vrijwilligers kunnen zich melden via de website www.nationaalmsfonds.nl  of bellen met 010-5919839.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×