Parkeerterrein Haagweg blijft tot 1 december

Stadsparkeerplan (SSL) kan minimaal tot 1 december gebruik blijven maken van het Haagwegterrein. NS Vastgoed, de eigenaar van de grond had per 1 juli de huurovereenkomst opgezegd maar de SSL weigerde het terrein vrijwillig te verlaten. NS Vastgoed had aangekondigd een juridische procedure te starten maar ziet nu af van ontruiming van het terrein. Voor de periode na 1 december wordt het overleg tussen de SSL, de gemeente en NS Vastgoed voortgezet. De gemeente gaat overigens gewoon door met de voorbereidingen van een alternatieve parkeerlocatie aan de Mendelweg.

De Stichting Stadsparkeerplan is er nu zeker van dat men tot minimaal 1 december aan de Haagweg kan blijven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×