Verongelukte inbreker was geen Leidenaar

De man die gisteren om het leven kwam bij een inbraak in Zoetermeer, blijkt een Zoetermeerder te zijn en niet zoals in eerste instantie door de politie naar buiten was gebracht een 23-jarige man uit Leiden. Het slachtoffer was met een 22-jarige Zoetermeerder betrapt bij een inbraak en vluchtte naar het balkon. Daar viel hij twee etages naar beneden en was op slag dood. Het is nog steeds onduidelijk hoe de 23-jarige inbreker naar beneden is gevallen.

De politie heeft nog geen uitslag van de sectie op het stoffelijk overschot en ook de 22-jarige medeverdachte van de inbraak, een 22-jarige Zoetermeerder, heeft nog geen verklaring kunnen geven. Buren van het bewuste huis hebben nauwelijks iets gemerkt van het dodelijke incident. Een van hen had wel lawaai gehoord, was gaan kijken, maar toen hij politie zag weer naar bed gegaan. Buurtonderzoek heeft dan ook niet veel opgeleverd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×