Wegafsluitingen Voorschoten - Wassenaar

In verband met de aanleg aanleg van de rotonde op de Wijngaardenlaan, tegenover het Kennedyplantsoen zullen de kruispunten Wijngaardenlaan / Rouboslaan / Juliana van Stolberglaan van 24 tot en met 27 juli afgesloten zijn voor alle verkeer.

De wegafsluiting start na het eerste weekend van de bouwvakvakantie en duurt vier dagen. Van maandag 24 juli om 06.00 uur tot donderdag 27 juli tot 17.00 uur zal het verkeer tussen Voorschoten en de N44/Wassenaar worden omgeleid via de N14 (Leidschendam) en de N206 (Leiden). Autoverkeer tussen de Dobbewijk en het centrum van Voorschoten is dan niet mogelijk via de Wijngaardenlaan. Langzaam verkeer (fiets en voetganger) kan wel tijdens de werkzaamheden passeren. De gemeente informeert vooraf politie en hulpdiensten, direct betrokkenen, ondernemers, buurtbewoners, buurgemeenten via de geëigende kanalen.

De activiteiten bestaan onder meer uit bestraten van de middengeleiders, het verwijderen van de tijdelijke voorzieningen, het aanbrengen van een asfalt toplaag en het aanbrengen van belijning. De middengeleiders worden verlengd tot in de tunnel onder het spoor. Het asfalt wordt vernieuwd tot voorbij het kruispunt met de Juliana van Stolberglaan.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×