Aanhoudingen op Stationsplein

De politie heef afgelopen nacht drie mannen aangehouden op het Stationsplein. Eerst werd rond elf uur een 20-jarige Pool aangehouden omdat hij voor overlast zorgde. Een beveiligingsmedewerker had de man gevraagd het station te verlaten, maar deze weigerde dat. De tweede aanhouding vond plaats om 01.50 uur, Een 34-jarige Leidenaar mocht mee naar het bureau omdat hij eerst een 32-jarige en vervolgens een 42-jarige plaatsgenoot in het gezicht had geslagen.

Vroeg in de ochtend, rond 04.50 uur hield de politie een 37-jarige man uit Leiden aan. Deze wordt ervan verdacht samen met een 43-jarige Leidenaar een man te hebben mishandeld. De politie is nog op zoek naar de 43-jarige medeverdachte.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×