Inschrijving Rijn en Wouden Popprijs van start

Binnenkort is de vierde editie van de Rijn en Wouden Popprijs. Tijdens 4 voorrondes zullen 16 bands strijden om uiteindelijk geselecteerd te worden. Iedere band kan, ongeacht het muziekgenre, een demo opsturen. De Rijn en Wouden Popprijs is bedoeld voor bands uit Leiden, Rijnwoude, Alphen aan den Rijn, Zoeterwoude en omliggende gemeenten. De voorrondes zullen plaatsvinden in diverse jongerenontmoetingscentra. Een vakjury bepaalt elke avond welke band door mag naar de finale.

De voorrondes vinden plaats in De Ridderhof in Koudekerk, Don Bosco in Zoeterwoude-Dorp, Pleyn ’68 in Hazerswoude Rijndijk en Het Stek in Hazerswoude dorp. Bands die mee willen doen kunnen hier een inschrijfformulier downloaden. Iedere band dient een demo met 3 eigen nummers, een biografie en een foto in te sturen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×