Taïda Pasic niet bij start EL CID-week

In Leiden is vandaag de introductieweek losgebarsten. De Kosovaarse student Taïda Pasic, die hier komend schooljaar rechten gaat studeren, is nog niet van de partij. Zij voegt zich pas later deze week bij haar toekomstige medestudenten. Pasic, die in april Nederland werd uitgezet omdat ze haar asielprocedure niet via de officiële weg had bewandeld, is nog niet in Nederland, zo laat woordvoerder Wim van Amerongen van de Universiteit Leiden weten. Pasic neemt later deze week wel deel aan de introductieactiviteiten, die tot vrijdag duren. Het is niet bekend wanneer zij precies komt.

Komend schooljaar starten ongeveer 3600 eerstejaars aan de Universiteit Leiden, van wie de helft deelneemt aan de introductieweek, zegt Van Amerongen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×