Verloren medicijnen terecht

De medicijnen die vorige week door een inwoner van de Stevenshof waren verloren, zijn terecht. Nadat de inwoner de medicijnen, een doosje Sotalol, bij de apotheek had opgehaald, had hij de bus genomen naar het centrum van Leiden. In de bus zijn de medicijnen uit zijn jaszak gevallen. Een inwoonster van Leiden heeft de medicijnen later in de bus gevonden en vrijwel direct afgeleverd bij een apotheek.

Toen ze de berichten in de media las over de verloren medicijnen, meldde zij zich deze week bij de politie om te vertellen dat het waarschijnlijk om het doosje Sotalol ging wat zij in de lijnbus had gevonden. Uit een onderzoekje bleek dit inderdaad het geval te zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×