Verloren medicijnen terecht

De medicijnen die vorige week door een inwoner van de Stevenshof waren verloren, zijn terecht. Nadat de inwoner de medicijnen, een doosje Sotalol, bij de apotheek had opgehaald, had hij de bus genomen naar het centrum van Leiden. In de bus zijn de medicijnen uit zijn jaszak gevallen. Een inwoonster van Leiden heeft de medicijnen later in de bus gevonden en vrijwel direct afgeleverd bij een apotheek.

Toen ze de berichten in de media las over de verloren medicijnen, meldde zij zich deze week bij de politie om te vertellen dat het waarschijnlijk om het doosje Sotalol ging wat zij in de lijnbus had gevonden. Uit een onderzoekje bleek dit inderdaad het geval te zijn.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×