Geslagen met eigen viskoffer

Een 13-jarige Leidse jongen is gistermiddag aan het Meloenpad door een oudere man met z’n eigen viskoffer om zijn oren geslagen. De jongen zat te vissen vanaf een boot die aan het Meloenpad lag, de oudere man vond dit niet goed en sommeerde hem ergens anders te gaan vissen. De jongen deed dat en viste verder vanaf een aanwezige steiger. Ook dat vond de man niet goed, hij duwde de jongen en pakte vervolgens zijn viskoffer en sloeg hem daarmee. De jongen rende hierop naar huis waar de politie werd ingeschakeld. Deze is op zoek naar de man maar heeft hem nog niet kunnen vinden. De jongen hield aan het incident een schaafwond aan zijn hoofd over.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×