Verdachte van straatroof aangehouden

De politie heeft afgelopen nacht op de Herenstraat een 18-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt drie meisjes te hebben lastig gevallen nabij de Vrijheidslaan. De meisjes waren na het voorval doorgefietst. Toen de politie op de Herenstraat arriveerde zagen agenten twee mannen staan waarvan er één hen wenkte. Deze 19-jarige man uit Leiden vertelde de agenten dat hij door een man was belaagd, dat deze hem bij zijn keel had gepakt en geld had geëist.

Juist op dat moment reed de politie langs, de dader probeerde nog te vluchten maar een agent wist hem, na een korte achtervolging, in de boeien te slaan. Het onderzoek naar de dader wordt vandaag voortgezet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×