Autorit eindigt tegen boom

Een 19-jarige Leidenaar is afgelopen nacht met zijn auto tegen een boom gereden op de Kanaalweg. De man verloor in een bocht de macht over het stuur omdat hij een dropje wilde oprapen dat hij had laten vallen. Toen de bestuurder weer opkeek reed hij recht op een middengeleider af, daarop gaf hij een ruk aan het stuur en verloor de macht over de auto. Hij reed de berm in en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een boom. De bestuurder liep diverse schaafwonden op en werd voor controle overgebracht naar het LUMC.

In het ziekenhuis werd een bloedproef genomen om te kijken of de bestuurder te veel acohol had genuttigd. Een inzittende van de auto, een 20-jarige Voorschotenaar, bleef ongedeerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×