Open dagen Leidse stadhuis

Iedereen kan tijdens de Monumentendagen op 9 en 10 september het Leidse stadhuis binnen komen bekijken. Bezoekers kunnen de raadzaal, de burgerzaal, de trouwzaal, de B&W-kamer en de kamer van de burgemeester bezichtigen. Raadsleden zullen rondleidingen door het stadhuis verzorgen. Zaterdag is de loco-burgemeester in de burgemeesterskamer aanwezig. In de burgerzaal is er een presentatie van Leidse projecten met o.a. minimabeleid, handhavingsbeleid, woningbouwprojecten en digitale dienstverlening. Ook zijn Oxford en Buffalo City, Leidens zustersteden, vertegenwoordigd.

Het Gilde Leiden verzorgt tijdens de Open Dagen van het stadhuis korte Rembrandtwandelingen, deze starten vanuit het stadhuis. Atelier Kunst & Ko Kreaties is aanwezig met allerlei Rembrandtartikelen- en activiteiten en voor kinderen is er een speciale trouwroute door het stadhuis uitgezet met een knutselopdracht met aan het eind van de route een huwelijk en een trouwfoto. Het stadhuis is op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×