Swift organiseert fietswedstrijd voor de jeugd

Tijdens de autoloze zondag op 17 september organiseert de Leidse Wielervereniging Swift in samenwerking met het Comité ‘Geef Leiden Lucht’, fietswedstrijden voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Het parcours loopt vanaf de Oude Singel over de Marebrug, Oude Vest en de Voldersbrug. Het startschot wordt om 13.00 uur gegeven door wethouder Raymond Keur. Alle kinderen kunnen meedoen als ze hun eigen fiets meenemen. Aanmelden kan om 12.30 uur bij de start aan de Oude Singel, veiligheidshelmen en rugnummers zijn aanwezig.

Er zal worden gereden in drie groepen: 7 en 8 jaar; 9 en 10 jaar en 11 en 12 jaar. De eerste drie per groep bij de jongens en bij de meisjes krijgen van de gemeente Leiden een leuke prijs.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×