Internetaangiftes kwijt na computerstoring bij politie

Door een storing in een van de computersystemen van de Politie Nederland zijn 1235 internetaangiftes verloren gegaan. Het gaat om aangiftes die via internet zijn gedaan tussen vrijdag 8 september en maandag 11 september, 11.00 uur. Mensen die in de storingsperiode aangifte hebben gedaan, kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via het landelijke telefoonnummer politie 0900-8844. Op basis van het aangifte-identificatienummer kan men daar vertellen of de betreffende aangifte verloren is gegaan.

Indien dit het geval is, wordt u verzocht opnieuw aangifte te doen. De Politie Nederland maakt op korte termijn een analyse van het probleem en zegt maatregelen te treffen om dit soort storingen in de toekomst te voorkomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×