B&W op bezoek in de Stevenshof

Burgemeester en Wethouders brengen op vrijdag 22 september een bezoek aan de Stevenshof. Tijdens dit wijkbezoek fietst het college langs diverse plekken in de wijk, gaat op bezoek bij diverse instellingen en organisaties in de wijk, spreekt met bewoners en gaan in gesprek met sleutelpersonen in het gebied.

Wijkbewoners die het college graag willen ontmoeten en met hen spreken over ontwikkelingen in de Stevenshof zijn tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom om een kop koffie te komen drinken in het Buurtcentrum Stevenshof, Trix Terwindstraat 4 in Leiden.

Bij de vorming van het huidige college is afgesproken om 3 à 4 keer per jaar met het gehele college op werkbezoek te gaan in een wijk van Leiden, om de wijk, de wijkbewoners en de organisaties en instellingen in de wijk goed te leren kennen. Het eerste wijkwerkbezoek was in juni aan de Slaaghwijk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×