Fancy fair bij Band of Liberation

De ‘Band of Liberation’, een orkest dat grotendeels bestaat uit oud-dienstplichtige militairen die ook in hun diensttijd muziek maakten, organiseert zondag een fancy fair om zo geld bijeen te krijgen voor een tropentenue. Het gelegenheidsorkest speelt muziek uit de Tweede Wereldoorlog en de periode vlak daarna. Meestal spelen ze op taptoes en voor veteranen. Ook de uniformen stammen uit die tijd. “Aangezien dat uniform eigenlijk voor de winter is gemaakt, willen we daarnaast een WO2 tropentenue aanschaffen,” aldus Steef van het Veld van de Band of Liberation.

De fancy fair wordt gehouden op zondag 24 september van 12.00 tot 18.00 uur bij de ijsvereniging aan de Dobbedreef in de Stevenshof. Er is een kleine rommelmarkt, diverse spellen en ook zullen er een paar oude legervoertuigen van ‘Keep Them Rolling’ aanwezig zijn waarin men op de foto kan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×