Verdachte van steekpartij aangehouden

De recherche van de politie Leiden-Voorschoten heeft gistermiddag in zijn woning een 25-jarige Leidenaar aangehouden die ervan verdacht wordt een 20-jarige man uit Leiden in de nacht van vrijdag op zaterdag te hebben neergestoken. Het slachtoffer werd hevig bloedend door passanten aangetroffen op de hoek van de Kraaierstraat en de 4e Binnenvestgracht. De verklaring van het slachtoffer, twee meldingen via Meld Misdaad Anoniem en diverse getuigenverklaringen leidden uiteindelijk naar de 25-jarige Leidenaar. De man heeft inmiddels bekend het slachtoffer tijdens een afspraak over drugs te hebben gestoken in de buikstreek.

De verdachte, een drugsgebruiker, wordt poging tot doodslag dan wel zware mishandeling ten laste gelegd, hij zit nog vast. De steekpartij zelf vond plaats in het park tegenover het Plantsoen. Het slachtoffer wist daarna naar de Kraaierstraat hoek 4e Binnenvestgracht te lopen, waar hij door passanten werd gevonden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×