Afscheid bestuursvoorzitter Stichting VVV Holland Rijnland

De heer mr P.F.M. Overmars is afgetreden als voorzitter van Stichting VVV Holland Rijnland. “Na vele jaren met enthousiasme actief te zijn geweest als bestuurslid en voorzitter, acht de heer Overmars de tijd nu gekomen om andere prioriteiten te stellen,” zo laat het VVV weten. Van 1997 tot 2003 is de heer Overmars voorzitter geweest van VVV Noordwijk. Met de fusie van de VVV’s Katwijk, Leiden, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Warmond tot Stichting VVV Holland Rijnland in januari 2003, zijn ook de besturen van deze VVV’s gefuseerd. De afgelopen vier jaar heeft Overmars de regionale VVV Holland Rijnland als bestuursvoorzitter met veel inzet en betrokkenheid geleid.

Het bestuur van VVV Holland Rijnland heeft begrip voor het besluit van de heer Overmars. Het voorzitterschap wordt voorlopig waargenomen door de heer F.C.A. van Haasteren, tot heden vice-voorzitter van de VVV. Overmars blijft overigens wel betrokken bij VVV Holland Rijnland en zal op ad hoc basis nog bepaalde werkzaamheden voor de VVV blijven verrichten.

Nu de resultaten van VVV Holland Rijnland weer een opgaande lijn vertonen, het strategische businessplan zich in de afrondende fase bevindt en VVV Holland Rijnland op het punt staat met alle betrokken gemeenten nieuwe afspraken te maken over de toekomstige dienstverlening zegt Overmars met een gerust hart af te treden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×