Politie zoekt getuigen van beroving

Een 53-jarige vrouw uit Leiden is donderdagavond op de Haven beroofd van haar tas met daarin onder andere een fotocamera. De vrouw stopte rond 19.45 uur de camera in haar tas en wilde net de rits dichtdoen, toen er een paarse scooter voorbij kwam rijden. De vrouw voelde een ruk aan de tas en zag dat de bijrijder van de scooter haar tas in zijn hand had. Vervolgens ging de scooter er vandoor richting van de Haarlemmerstraat. vermoedelijk sloegen ze vervolgens rechtsaf de Oosthavenstraat in. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×