Aanhouding na bedreiging agenten

De politie heeft gisteravond op de Bloemistenlaan een 46-jarige Leidenaar aangehouden. De politie had de melding gekregen dat op de laan drie mogelijk dronken mannen liepen. Eén van de mannen was zo dronken dat hij moeilijk op zijn benen kon blijven staan en regelmatig tegen geparkeerde auto’s aanviel. De agenten besloten hem aan te houden voor openbare dronkenschap. De man begon zich vervolgens hevig te verzetten waarbij hij geweld gebruikte. Ook bedreigde hij de agenten woordelijk. Met de hulp van collega’s kon de verdachte uiteindelijk worden overgebracht naar het politiebureau.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×