"Kijkzondag in Leiden"

Naast de bekende “koopzondag” introduceert De Leidse Schouwburg een nieuw fenomeen: de “Kijkzondag”. Zondag is de perfecte dag voor een uitgebreid ontbijt, de krant, een stevige wandeling en nu ook, voor een bezoek aan de Leidse Schouwburg. “Kijkzondag” biedt een uitgelezen selectie uit het theateraanbod met voorstellingen die om 16.00 uur beginnen, waardoor men na een hele dag ook nog een hele avond voor zich heeft.

De eerst volgende KIJKZONDAGEN zijn zo 22 oktober 16.00 uur Phobia (naar Alfred Hitchcock) Chamber Made Opera Phobia is gebaseerd op de soundtrack van Alfred Hitchcocks legendarische film Vertigo uit 1958 over woede, liefde en ontgoocheling. Chamber Made Opera concentreert zich vooral op het geluid van de film. Met stem, een arsenaal aan muziekinstrumenten en gebruik van objecten en decorstukken creëren zes acteurs een muzikale wereld van geveinsde gekte, liefde en bedrog. Phobia is een feest voor ogen en oren!

zo 29 oktober 16.00 uur Percossa Percussie Spektakel Er waait een nieuwe ritmische wind over de vaderlandse podia: Percossa! De meest swingende percussiegroep van deze tijd is inmiddels wereldwijd doorgebroken. Percossa blinkt uit in virtuositeit en verscheidenheid. Met duizelingwekkende vaart sleurt Percossa het publiek mee van de ene opwindende soort slagwerkmuziek naar de andere.

Reserveren voor voorstellingen is mogelijk via de kassa van de Leidse Schouwburg. Deze is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op maandag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. De kassa is bereikbaar op telefoonnummer: (071) 5163888. On line kaartverkoop met bankpas en creditcard is mogelijk via de website.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×