Meet je lichaamsenergie in Museum Boerhaave

“Hoe snel stroomt je bloed door je aderen? Hoe sterk zijn je spieren? Wat is je reactiesnelheid?” Je kunt het zelf onderzoeken aan de hand van een tiental spannende experimenten. Tijdens Wetenschapsdag op zondag 22 oktober kan jong en oud in Museum Boerhaave een circuitje doorlopen en met spannende proefjes de lichaamsenergie meten. Kinderen ontvangen na afloop een persoonlijk diploma.

Het circuit wordt georganiseerd in samenwerking met de opleiding Biomedische Technologie van de Technische Universiteit Eindhoven en sluit aan bij het landelijke thema van de WetenWeek “Gebruik je energie”. De workshop is van 13.00-16.00 uur. De deelname is gratis. Museum Boerhaave Lange St. Agnietenstraat 10 2312 WC Leiden

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×