Jongen beroofd van snorfiets

Een 17-jarige Leidse jongen is zaterdagavond op de Plantage beroofd van zijn snorfiets. Hij stond samen met een vriend te wachten bij de verkeerslichten, toen hij werd aangesproken door twee jongens. Deze deden zich voor als agenten en wilden de snorfiets controleren. Nadat ze hem om een legitimatie hadden gevraagd werd het slachtoffer geslagen en werd hij samen met zijn vriend van de snorfiets getrokken. De berovers zijn er daarna met de snorfiets vandoor gegaan in de richting van de Zijlsingel.

De snorfiets werd de dag na het incident aangetroffen op de Houtlaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×