Politie zoekt getuigen beroving

De politie is op zoek naar de twee meisjes die zaterdagavond rond 18.45 uur mogelijk getuigen zijn geweest van een beroving op de Plantage. De meisjes reden voorbij op het moment dat een Leidse jongen van 17 jaar beroofd werd van zijn snorfiets. De jongen stond samen met een vriend te wachten voor de stoplichten op de Plantage om de Hoge Rijndijk op te rijden. Hij werd aangesproken door twee jongens, kreeg een vuistslag en werd samen met zijn vriend van de snorfiets getrokken. De politie verzoekt de meisjes contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

De berovers zijn er met de snorfiets vandoor gegaan in de richting van de Zijlsingel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×