Bestuurder jeep rijdt door na aanrijding

Een 16-jarig Leids meisje is gisteravond op haar fiets rond 20.55 uur op de rotonde aan de Vijf Meilaan bij de Rooseveltstraat aangereden door een jeep. De bestuurder van de jeep reed na de aanrijding door zonder zich te bekommeren om het meisje, vermoedelijk kwam hij van het terrein van het daar gelegen tankstation afrijden en zag daarbij het meisje dat op de rotonde reed over het hoofd. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

De politie is een onderzoek gestart om de identiteit van de bestuurder van de jeep te achterhalen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×