Twee mannen aangehouden

De politie heeft gisteravond twee mannen aangehouden op de Nieuwe Rijn. Een 36-jarige Leidenaar stond op de openbare weg te urineren. Agenten stopten en roken een sterke alcohollucht bij hem en zijn vriend, een 35 jarige Leiderdorper. De agenten vroegen de mannen om legitimatie, waarop ze geïrriteerd reageerden. Bovendien wilde de Leidenaar zijn naam niet opgeven. Hij werd overgebracht naar het bureau om zijn identiteit vast te kunnen stellen. Zijn vriend begon zich met de aanhouding te bemoeien en trapte tegen de politieauto, ook hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau, tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×