Fractievoorzitter van het CDA Maxime Verhagen.

CDA-kopstukken in Leiden

Een aantal CDA-kopstukken is vandaag in Leiden neergestreken. Minister-president Jan Peter Balkenende bezocht het Diaconessenhuis, minister Joop Wijn gaf een gastcollege aan de universiteit en de fractievoorzitter in de Tweede Kamer Maxime Verhagen, gaf een lunch-college voor studenten in Lipsius. De komst van de CDA-prominenten heeft te maken met de slotmanifestatie van het CDA, die vanavond in de Keukenhof in Lisse plaatsvindt. Het bezoek van Balkenende was niet van tevoren aangekondigd. Campagne-medewerker van het CDA, Wouter den Hollander vindt het bijzonder dat de minister-president ook nog Leiden heeft bezocht.

Rond het middaguur sprak CDA-fractievoorzitter Verhagen in het Lipsius-gebouw van de Leidse universiteit. Op het binnenplein van de Letterenfaculteit gaf hij een lunch-college over de CDA-plannen voor het hoger onderwijs. Minister van Economische Zaken Wijn gaf s’middags een gastcollege over het fenomeen ‘private equity’. Zijn gehoor bestond vooral uit studenten en docenten van de afdeling Bedrijfswetenschappen van de rechtenfactulteit van de universiteit.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×