Invorderen rijbewijs en auto

Gisteravond rond 23.40 uur, botste een 31 jarige, uit Hillegom afkomstige automobilist op de Plesmanlaan op zijn voorganger, toen deze afremde voor een rood verkeerslicht.Omdat de politie constateerde dat de man gedronken had, werd hij aangehouden. Een ademanalyse toonde een waarde van 1240 ug/l, wat de toegestane limiet ver overschrijdt. Aangezien de man al vaker was aangehouden wegens het rijden onder invloed, werd naast zijn rijbewijs ook zijn auto in beslag genomen.Uit overleg met justitie zal vandaag blijken of de man zijn auto terug krijgt, of dat deze verbeurd wordt verklaard.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×