Jongens rijden agent aan

Toen een agent gistermiddag klaarovers assisteerde bij het laten oversteken van schoolkinderen op de Burggravenlaan, werd hij aangereden door twee 16-jarige, uit Leiden en Voorschoten afkomstige jongens op een brommer. Deze jongens wilden niet stoppen voor de overstekende kinderen en negeerden ook een stopverbod van de agent. Nadat zij tegen de agent botsten, lieten de jongens de brommer vallen en vluchtten weg. Met behulp van zaken die in de buddyseat van de overigens onverzekerde brommer zaten, konden de jongens die avond worden aangehouden.

Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De agent hield aan de botsing een pijnlijk been over.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×