Suger Lee Hooper

Vaderlandse bands op 'Het Hollands Plein'

De Groenoordhal wordt op 2 december verbouwd tot ‘Het Hollands Plein’. Een gezellig en sfeervol plein waar alle Nederlandse topartiesten spetterende optredens neer gaan zetten. Dit in het kader van ‘Hollands Sterrenfeest deel 2’, georganiseerd door Fun Party’s na het grote succes van het totaal uitverkochte Hollandse Sterrenfeest in maart dit jaar. Natuurlijk treden er weer heel veel Nederlandse topartiesten op zoals: Wolter Kroes, Gordon, Thomas Berge, Gerard Joling, Peter Beense, Suger Lee Hooper, Koos Alberts en nog veel meer! In totaal zullen er 18 Nederlandse toppers optreden!

Niet alleen de Groenoordhal, maar ook de van der Werfhal wordt voor dit evenement gebruikt! De van der Werfhal wordt namelijk special voor het Hollandse Sterrenfeest tot ‘Amsterdams café’ getransformeerd. In dit café zullen naast enkele bekende Nederlandse artiesten ook enkele echte Amsterdamse toppers optreden. Naast de leuke en sfeervolle aankleding van de hallen, zal Fun Party’s natuurlijk voor nog meer spektakel zorgen. Videoschermen, lichtshows, lasers, vuurwerk, videowalls, camera’s, special effects en special acts, alles zal voor dit feest uit de kast worden getrokken om de bezoekers te laten genieten van het evenement.

Zaterdag 2 december van 19.30 tot 2.00 uur. Voorverkoop: € 30,- en VIP kaarten: € 85,-. Kaarten zijn te koop bij de VVV, ticketservice.nl en via de site van Fun Party’s of mailen naar: info@funpartys.nl. Voor vragen over uw bestelling en voor aantrekkelijke arrangementen en VIP-kaarten, kijk op de site: www.hethollandsesterrenfeest.nl

Groenoordhallen, Willem de Zwijgerlaan 2, Leiden

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×