Informatiemarkt Rijn Gouwe Lijn voor senioren

Op zaterdag 3 maart, organiseert de Stichting 55 Plus in Leiden, een informatiemarkt over de wenselijkheid van de komst van de Rijn Gouwe Lijn. Op deze informatiemarkt, die in het Volkshuis plaatsvindt, zijn vier stands met voorstanders en eveneens vier stands met tegenstanders van de RGL aanwezig. Alle standhouders zullen hun standpunt toelichten, waarna ook de bezoekers hun mening kunnen geven. Natuurlijk kunnen zij ook voor informatie bij de standhouders terecht. Het projectbureau van de RGL informeert de bezoekers aan de hand van tekeningen en beelden over de precieze plannen.

De organisatoren zijn momenteel nog op zoek naar twee voorstanders. Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht op www.55plusinleiden.nl  Met de informatiemarkt willen de ouderenbonden Leidse senioren en gehandicapten ondersteunen bij het nemen van een weloverwogen besluit, wanneer zij hun stem uitbrengen bij het referendum over de komst van de RGL op woensdag 7 maart.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×