ZwerfAfvalPlakkers in zonnetje gezet

Vandaag zetten de Stichting Nederland Schoon en de gemeente Leiden dertien Leidse inwoners in het zonnetje omdat zij zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor het schoonhouden van de leefomgeving in hun eigen buurt. Uit handen van wethouder Marc Witteman van Ruimtelijke Ordening en Wonen ontvangen de inwoners het ZwerfAfvalPlakkers’-speldje met de bijbehorende oorkonde. Nederland Schoon is een samenwerkingsverband van overheid, bedrijfsleven en ANWB en houdt zich bezig met de preventie en bestrijding van zwerfafval.

Leiden behaalde vorig jaar tijdens een uitgeschreven wedstrijd door de Stichting Nederland Schoon een gedeelde tweede plaats in de top drie van schoonste steden van Nederland.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×