Politie neemt vuurwerk en nepmerkkleding in beslag

Eind november heeft de politie in Leiden Noord een 38-jarige Leidenaar aangehouden omdat er in de kelderbox van zijn woning ruim 300 kilo illegaal vuurwerk werd aangetroffen bestaande uit onder meer diverse dozen Chinese rollen, lawinepijlen en ander zwaar vuurwerk. In de kelderbox stond behalve het vuurwerk ook een groot aantal dozen met nepmerkkleding. De politie heeft zowel het vuurwerk als de partij kleding, ruim 500 stuks voornamelijk shirts en broeken, in beslag genomen.

Volgens de Leidenaar was het vuurwerk voor eigen gebruik, wel bekende hij in nepkleding te hebben gehandeld. De politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×