ID College waarschuwt voor oplichting

Het ID College krijgt de laatste tijd regelmatig klachten van bewoners uit de plaatsen waar het gevestigd is dat studenten van de school geld ophalen voor verschillende goede doelen. Zo wordt er gecollecteerd voor zieke medestudenten en voor de aanschaf van materialen die de school niet zou kunnen betalen. Een woordvoerder van het ID College laat weten dat dergelijke acties niet op initiatief van de school zijn genomen.

Volgens de school betreft het hier oplichtingspraktijken, waarbij soms de naam ID College, maar ook andere scholen genoemd worden. De school verzoekt mensen geen geld te geven en direct de politie te informeren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×