Drie mensen mishandeld

Toen een 18-jarige vrouw uit Gouda en haar 24-jarige Leidse vriend Gisteravond rond 22.00 uur richting station Lammenschans liepen, werden zij aangesproken door een 30-jarige Leiderdorper en een 17-jarige Leidenaar die hen tegemoet liepen. De vier kregen ruzie en zowel de Goudse vrouw als haar vriend, kreeg klappen van beide mannen. Een 53-jarige automobilist die ingreep, werd eveneens geslagen. Alledrie de slachtoffers hebben aangifte gedaan tegen de twee mannen. De politie heeft beide daders aangehouden. Zij bleken flink onder invloed te zijn en hebben hun roes in de cel uitgeslapen. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×